Förra veckans topplista av de 3 mest sökta numren

Hej kära tellows-vänner,

en vecka har gått och vi skulle titta på de mest eftersökta numren. Vem plågade oss mest?

0840304893 från Stockholm har sökts efter 1811 gånger och fick tellows score:n 5.

0362937235 från Huskvarna har sökts efter 1690 gånger och fick tellows score:n 7.

0500749200 från Skövde har sökts efter 1025 gånger och fick tellows score:n 5.

Ingenting har förändrats på platser 1 och 2, bara att det finns mer sökningar till detta nummer. 0840304893 från Stockholm har inga nya inlägg och score:n har inte förändrats heller, men detta nummer verkar vara riktigt jobbigt, annars skulle det inte vara så efetersökt! Enligt var efterforskning handlar det sig om ”Comhem”, som en användare redan sa – så när detta nummer ringer försöker troligen någon att försälja någonting.

Gällande 0362937235 från Huskvarna har score:n förbättrats lite, men de flesta av er verkar vara jätteirriterade. Det framstår att det är ”Provea”, alltså ännu ett företag som försöker sälja saker via telefon och som bryr sig inte om att folk tycker inte om det.

Men på 3e platsen finns det ett nytt nummer: 0500749200 från Skövde.
tessan säger:

ringer hem till mig flera gånger,men ingen där???

och det verkar att några av er har upplevd samma sak. Ändå värderar ni inte numret som farligt eller trakasserande. Var research säger att det kunde vara ”Miljonlotteriet” – så är det fullt okej om ni inte svarar i telefonen.

Det var allt för idag, vi hörs i en vecka. Ha det så bra!

Er tellows-team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.