Hur fungerar tellows score?

Telefonen ringer i en oändlig slinga och du hat ingen aning om vem som är i andra änden? Ändlösa sökningar efter ett samtals seriösitet tar slut nu. Tack vare tellows score ser du vid första ögonkastet om det är ens värt att svara i telefonen.

Tellows’ främsta mål är att erbjuda en kostnadsfri plattform för alla som vill ha eller dela information om okända uppringare. Särskild vikt fästs vid vår tellows score som ger tellows användarne möjligheten att värdera ett nummer.
Tellows score finns redan i mer än 40 länder!

 

Positive Score Detta är et seriöst nummer. De flesta tellows användarne vidimerar samtalet ett pålitligt ursprung genom sina kommentarer.
Neutral Score Antingen är det ett tidigare okänt nummer eller det finns inte tillräcklig information om det för att klassificera numret. Det är också möjligt att negativa och positiva kommentarer är i balans.
Dubious Score Varning! Majoriteten av tellows användaren har intygat numret oseriösa handlingar. Iaktta stor försiktighet i hanteringen med numret eller ignorera det helt!

För att beräkna använder tellows scoren en komplicerad algoritm för att klassificera varje nummer med beaktande av ett flertal faktorer och av kommentarer av användarna. Så kan alla andre tellows användare se på första ögonkastet om det är ett seriöst samtal med detta numret eller inte.

Vad mer har tellows att erbjuda?

 

App Store tellows iPhone App Tack vare tellows appen för Android och iOS är du alltid och överallt varnat för oseriösa samtal. Tellows scoren ska visas på displayen vid första signalen. Nu är det upp till dig om du ska svara eller inte.