Förra veckans topp 3 av de mest eftersökta numren

Hej kära community,

vi hoppas att ni alla hade en bra vecka utan irriterande samtal med störande försäljare eller bedragare. Ändå finns det förstås människor som plågar oss via telefon – och så följer nu listan över de tre mest eftersökta numren:

0333401317 från Borås har sökts efter 1702 gånger och fick tellows score:n 8.

0313529120 från Göteborg har sökts efter 1260 gånger och fick tellows score:n 4.

0851720727 från Stockholm har sökts efter 1248 gånger och fick tellows score:n 8.

Borås-numret 0333401317 är oslagen – tredje gången i rad på första plats. Vad ska vi säga om detta? Åtminstone finns det en liten bra sak gällande numret: det verkar att det ringer mer sällan. En liten tröst men bättre än ingeting, eller? Vår tipps är samma som förra veckan: spärra numret för att vara ifred slutligen.

Motsatsen gäller för 0313529120 från Göteborg: Också tredje veckan i rad är detta nummer i vår topplista – men detta nummer verkar ringa oftare än förut. Det vore schysst om ni kommenterade lite mer på numret så att alla andra som är plagat av detta nummer vet vad det handlar om.

Sista numret för idag är 0851720727 från Stockholm som fick score:n 8. Så vem är det som ringer från detta nummer? Enligt era kommentarer är det oklart, men vå research antyder att det möjligtvis är ”Dentally” – ett företag som är bekant för att lura folk på telefon, så akta er! Särskilt störande är dessa ringningar för att de

Ringer vart ända jävla dag fast man fortsätter att klicka dem.

som community-medlem fija säger. Tyvärr finns det inget mönstret än som visar när numret ringer oftast – men vi ska observera det för er!

Om något nummer ringer som ni inte känner till besök oss vidare hos www.tellows.se och fortsätta kommentera så ivrigt.
Tack för att ni finns och ha det bra,

er tellows-team!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.