Tellows Score:n – hur funkar det egentligen?

Tellows är en community för ni som plågas av jobbiga samtal, aggressiv telefonförsäljning eller oräknebara samtal från okända nummer. Här kan ni utbyta erfarenheter och hjälpa varandra. En speciell feature är vår tellows score, med vilken ni kan värdera samtalen. Men hur funkar det egentligen?

tellows scoreOm ni kommentera ett nummer som ringde er kan ni välja ut vilken samtalstyp det var (t. ex. ”aggressiv reklam”) och sen värdera den med en nummer från 1 till 9. Ett nummer som får tellows score:n 1 är väldigt seriös, ett nummer som får tellows score:n 9 är väldigt oseriös och farligt, t. ex. en kostnadsfälla som drar mycket pengar ifrån er. Tellows score:n beräknas sen genom en algoritm beroende på era utvärderingar.

Så ifall ni vet någonting om ett särsklit farligt nummer så ber vi er om att anmäla det på tellows och dela er kunskap!

Många kära hälsningar,

                                                               er tellows team!

1 thought on “Tellows Score:n – hur funkar det egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.