Vad ironiskt: telefonförsäljning av säkerhetstjänster i topp-3 listan

Hej! Vi säljer tjänster som gör ditt liv säkrare!

Såhär kan ett samtal börja när det är ett av veckans topp-3 som ringer till dig. Helt ironiskt tycker jag – att sälja säkerhet med osäkra och oseriösa metoder? Läter inte som nyckeln till framgång. Så vilka är det som har irriterat mest?

0850935100 från Stockholm har sökts efter mer än 150 gånger och fick tellows score:n 7

0317586193 från Göteborg har sökts efter mer än 150 gånger och fick tellows score:n 7

0470501090 från Växjö har sökts efter mer än 180 gånger och fick tellows score:n 7

Denna veckans först nummer är 0850935100. Det är mySafety AB som står bakom det. De säljer olika försäkringar. Enligt grodan bland andra kortfösäkringar och telefonskyddsförskringar. Smurfen, som blev ringt för några dagar sedan, utförligt beskriver deras tillvägagångssätt:

0850935100 ville sälja en tjänst för 37 kr/månaden som gjorde att mitt personnummer spärrades från internetsidor som tillhandahåller sån information, tex Upplysning.se där du kan, om du är inloggad, se personnummer inkl de 4 sista siffrorna på vem du än söker på. Jag tackade nej. Försäljaren sa att det inte finns någon hjälp att få om min identitet väl blivit kapad och att det var för min egen skull som jag skulle betala för att spärra mitt personnummer.

Jag håller med Smurfen att det känns som utpressning. Akta er i alla fall och inte låt skrämma er av sådana metoder!

Vår andra nummer 0317586193 ringer från Göteborg. Det här tillhör Key Code Security AB, och Ulrica skriver om dem:

Företaget Key Code ringer minst en gång per dag, under vardagar,trots att jag har avböjt deras erbjudande minst en gång per år sedan 2010. Numera svarar jag inte när de ringer. 
Väldigt irriterande och de ringer ofta vid mycket olämpliga tidpunkter.

De erbjuder till olika tjänster, men om någon verkligen vill ha dem, så ringer man själv till deras nummer, eller hur. Klassiskt fall av telefonförsäljning, mycket trakasserande och därmed fick de en rättvis tellows score av 7!

Till slut veckans mest eftersökt nummer: 0470501090. En gång till handlar det om el och der verkar vara Energibolaget i Sverige AB som ringer. Svammelmans erfarenheter är typiskt för deras telefonsamtal:

Jag fick ett samtal ifrån detta nummer och när jag svarar så lägger de på luren.

Mest av vår användare skriver samma sak. Varför de då ringer alls är en bra fråga.

Tack era kommentarer och värderingar ökar vår websida varje dag. Det finns mer och mer sökningar och nummer och vi hoppas att hjälper er med vår tjänst. Tillsammans kan vi effektivt kämper mot de där trakasserande samtal!

Där önskar jag en bra helg igen, ha det så bra,
Thomas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.