En ny topp 3-lista – vem tjatade mest?

Tjena kära läsare!
Det är dags att starta om med att publicera veckans nya topp-3 listan! Det blev tyst i bloggen men nu har jag börjat att jobba som er ny administratör för tellows.se. Jag heter Thomas och från och med nu får ni läsa mina regelmässiga inläggningar. Ni är välkomna att kommentera eller mejla och förstås fortfarande anmäla nya nummer som går er så på nervarna!

Där kör vi! Följande numren uppfattar er som veckans värsta:

0756660496 (kan inte lokaliseras) med sammanlagt 2385 sökningar och tellows score:n 7

0850112111 från Stockholm med sammanlagt 1825 sökningar och tellows score:n 7

0406853000 från Malmö med sammanlagt 1430 sökningar och tellows score:n 8

Första numret är 0756660496 och eftersom det är ett mobil- eller servicenummer kan numret inte lokaliseras. Ni har värderat samtalet som telefontrakasseri och telefonförsäljning. Score:n är 7 och därmed är numret oseriöst. Det verkar att vara företaget Grace Wellness. Emelie skrev:

Blev uppringd av dem flera gånger och de påstår att jag har varit med i någon undersökning, vilket jag absolut inte har!! Ville ”skänka” mig något som tack för hjälpen!!

Knuff har gjort samma erfarenheter:

…bara en inspelad telefonröst som säger att jag fyllt i nån undersökning på nätet vilket jag absolut inte gjort.

Mest av er svarade inte alls när de har ringt, vilken verkar att vara rätt beslutet! Inte ta emot någon present, även om ni är inte säkert om någon online-undersökning som ni har kanske deltagit i!

Fick ni ett samtal från Stockholm? Ett till okänt 08-nummer? 0850112111 har identifierats som aggressiv marknadsföring. Det är Viafone som ringer och försöker att sälja nya abonnemang i samband med Tele2. De ringer många gånger och slutar knappast tjata. Det behövs bara att citera gefanimig, så vet man mer än tillräckligt:

Telemarketing borde förbjudas.

Sista numret kommer från Malmö-området. Bara fyra personer hat värderat den, men bland de finns det tre gånger score:n 9! Numret 0406853000 bedöms därför att vara veckans mest oseriöst nummer. Enligt maskinens kommentar är det…

Norbridge, en professionell säljbolag, så jag antyder att de ville sälja nånting.

De har även ringt till personer i Danmark och ni har värderat deras samtal som aggressiv marknadsföring, vilken jag kan gärna hålla med.

Som ni kan se på vår hemsida varje dag: de ger inte upp och fortfarande ringer i tid och otid. Akta er och fortsätt med era kommentarer och nya inläggningar!

Ha det så bra och vi hörs snart,
Thomas och er tellows-team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.