Vem har ringt mest förra veckan?

Hejsan ni alla,

det är dags igen att titta lite på de jobbigaste nummren från förra veckan. Det är verkligen anmärkningsvärt att, trots att det finns så många olika nummer i vår tellows-kosmos, det är nästan alltid de samma numren som plågar er:

0333401317 från Borås har sökts efter 2294 gånger och fick tellows score:n 8.

0313529120 från Göteborg har sökts efter 1768 gånger och fick tellows score:n 4.

0756660497 – en personlig nummertjänst – har sökts efter 1115 gånger och fick tellows score:n 7.

0333401317 från Borås kommer ofta tillbaka till vår lista. Det verkar att ringningarna har ökat i senaste tiden. Vi vet fortfarande inte riktigt vem dessa är, men att de är irriterande är väl klart. Vi hoppas att detta trakasseri kommer att sluta snart. Att spärra numret är väl bästa sättet att bli av med dessa människor.

Numret 0313529120 från Göteborg är också ett intressant fall, för att ni söker efter detta nummer verkligen ofta, men ingen kommenterar eller värderar numret. Så kan vi tyvärr inte ta reda på vem som döljer sig bakom numret. Om någon av er vet vem det är, var så snäll och kommentera numret!

Dentally, som gömmer sig bakom numret 0756660497 ger sig också inte. Trots att man har skrivit om de och varnat för de försöker de fortfarande att lura folk med deras oseriösa metoder. De ringer nu på mobilen också, som Egon säger:

Nu håller man på ringer på mobil o terrar! Är Ni verkligen så desperata att Ni gör sånt? Alltså, ringa kl 8.00 på en lördagmorgon, det är ju så irriterande så det inte är sant!

Om dessa ringer bara berätta för de att ni vet velka skumma metoder de använder sig av och att ni kommer att polisanmäla de. Då blir de förhoppningsvist förskräckta.

Vi önskar er några bra augustidagar utan terror i telefonen!

Ha det bra för idag,
er tellows-team

1 tanke kring ”Vem har ringt mest förra veckan?

  1. ---

    Fantastic website you have here but I was curious if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked
    about here? I’d really love to be a part of community where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.