Årets tionde topp-3 lista

Kära community,
vi hoppas ni hade några glada påskdagar och inte blev ringt av en telefonförsäljare! Men även under den senaste veckan har ni sökt efter trakasserande telefonnummer på tellows.se. Vilka var dem som blev topp-3 under sökningarna?

**********************************************************************************************************

0855768551 från Stockholm med tellows scoren 5

045728005 från Ronneby med tellows scoren 5

0757707367 med tellows scoren 6

**********************************************************************************************************

Där börjar vi med numret 0855768551. Enligt era kommentarer är det en klassisk typ av telefonförsäljning. De ringer på uppdrag av Aller Media och vill försälja prenummerationer på tidningar. Era erfarenheter är att de ringer flera gånger per veckan och ofta är det så att det är bara tyst när man lyfter luren. Egentligen skulle NIX hjälpa här om du har inte varit kund hos dem tidigare.

Andra numret kommer från Ronneby 045728005. Det här tillhör TNS Sifo som kör opinionsundersökningar. I det här fallet gäller inte NIX-registret och därför får de ringa till dig. Tyvärr ringer de väldigt ofta och irriterar er. Användaren gun skrev:

Ville ställa ett antal frågor men damen, Ingela, fattade snabbt vad som gällde när jag sade nej tack.

Vi håller med och rekommenderar att vänligen tacka nej och att be dem att aldrig mer ringa dig, istället att ignorera deras samtalsförsök. På detta sätt får ni åtminstone chansen att de sluta trakasseriet
.

Till slut finns det en pensionförsäljare på listan: 0757707367. Om det är inte tyst när man svarar så är det Positiv Pension. El Chongo har kommenterat:

Han har ringt mig ett otal gånger, håller tyst i luren när jag svarar och svarar inte när jag ringer tillbaka. I kväll ringde han två gånger och började prata. Presenterade sig som representant för Positive Pension. Jag bad honom att ldarig mer ringa mig.

Numret är verkligen jobbigt och ringer i tid och otid. Om det hjälper inte att tacka nej skulle ni tänka över att anmäla numret t.ex. hos DM-nämnden.

Ha en bra helg och där hörs vi snart,
Thomas

**********************************************************************************************************

Lanseras inom kort: appen ‘tellows premium samtalsidentifiering’
Besök oss på Facebook och gilla vår sida: facebook.com/tellows.
Använder ni pusha.se? Hjälp oss att nå flera personer och push tellows.se och blog.tellows.se.

Tack så mycket för supporten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.